fbpx

Стани Brainster

Поради зголемениот обем на работа, имаме потреба од проширување на тимот на инструктори за 2020 година, во која не очекуваат нови, уште поголеми предизвици

Флексибилност на термини

Највисоки хонорари

Мрежа од 80+ инструктори

Зошто да станеш Brainster инструктор

сподели го твоето знаење

Сподели ги вештиние кои си ги научил со текот на годините. Помогни да ја создадеме новата генерација лидери во областите како технологија, дизајн, маркетинг и бизнис.

прошири ја твојата професионална мрежа

Поврзи се со најстручните поединци и компании од твојата област. Искористи ја мрежата на Brainster да се промовираш себеси во областа во која си стручен и да изградиш сопствен бренд.

заработи добро од предавањето

Минималниот хонорар што ќе го земаш како инструктор во Brainster е 20 евра нето за 1 саат.

Запознај дел од нашите инструктори

Стани дел од Brainster заедницата!
Нашата мрежа на инструктори брои над 80 експерти, постојано растеме и се прошируваме интернационално.

Зоран Кардула – графички дизајн
Небојша Бане Гелевски – графички дизајн

Горјан Јовановски – маркетинг

Никола Спасов – маркетинг

Александар Ѓурчиновски – Data Science
Ива Дујак – дигитален маркетинг

Ѓорѓи Стрезовски – Data Science

Дарко Булдиоски – маркетинг

1
Љупка Наумовска – дигитален маркетинг
инструктори
Ивица Пешовски – програмирање
File3

Билјана Димовска – маркетинг

Области покриени со нашите обуки

Програмирање

HTML, CSS, Bootstrap, MySQL, PHP, Laravel, JavaScript, JQuery, Ajax, ReactJS, QA

Графички дизајн и UX/UI дизајн

Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Branding, Photography, Video editing, Logo design

Data Science

Excel, SQL, Data Warehouse, PowerBI, Statistics, Linear Algebra, Data Mining, Python, Big Data, AI

Маркетинг

Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, SEO, Lead Generation, Email marketing, Landing page optimization

Бизнис

Design thinking, Agile, Scrum, Продукт Менаџмент

Software testing

Мануелно тестирање, автоматско тестирање

Нема поголемо задоволство од тоа да споделуваш знаење со луѓе кои со интерес го следат и впиваат сето она што го зборуваш. Фидбекот на студентите во Brainster секогаш е одличен.

Дијана Димитриевска

Академија за графички дизајн

brainster

На кој начин можеш да ни се приклучиш ?

1. Инструктор на кратките курсеви: 4-10 дена месечно, after office hours, по 2-3 саати на ден. Се предложуваат неколку термини од страна на Brainster и инструкторите ги одбираат термините што им одговараат.  Материјалите за курсот се подготвуваат во соработка со тимот на Brainster.

2. Инструктор на академиите: обработува одреден модул во рамки на Академијата, на пример Branding, SEO или JavaScript и ја предава на неколку групи на студенти во месецот. Помеѓу 5-20 попладневни предавања во текот на еден месец. Материјалите, презентациите и задачите се изработуваат во соработка со тимот на Brainster.

3. Full time инструктор во Brainster: Стани дел од тимот на Brainster. Вработи се со полно или пола работно време. Покрај предавањата ќе бидеш вклучен во проектите на Brainster. 

Следи нè

©Brainster 2020